Här i forumet får du svar på allmänna frågor. Har du frågor eller synpunkter som rör din tandvård ska du istället kontakta din klinik. Hitta din klinik Vill du boka eller ändra en tid gör du det online på vår hemsida. Webbokningen

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill du ge oss beröm eller har synpunkter på din tandvård ska du i första hand vända dig till din klinik. Hitta din klinik Om eventuella problem kvarstår efter det, kontakta oss gärna här i kundforum. Välj kategorin Beröm och klagomål. Mer information om hur vi hanterar klagomål och var du kan vända dig. Tänk på att aldrig ange några personuppgifter här i forumet.