Här i forumet får du svar på allmänna frågor. Har du frågor som rör din egen tandvård ska du istället kontakta din klinik alternativt boka ett digitalt vårdmöte

Vill du boka en tid gör du det via vår webbokning1177.se, eller genom att kontakta din klinik. Om du vill ändra eller avboka en tid loggar du in och gör det på 1177.se.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Här i forumet kan vi bara svara på allmänna frågor.

Frågor som rör tidsbokning behöver du hantera i vår webbokning, på 1177.se, eller genom att kontakta din klinik. Du kan också välja att boka ett digitalt vårdmöte

Om du vill ändra eller avboka en tid loggar du in och gör det på 1177.se.

Vill du lämna synpunkter på din tandvård gör du det via 1177.se eller direkt till din klinik. Läs om hur Folktandvården hanterar klagomål och var du kan vända dig

Tänk även på att aldrig ange några personuppgifter här i forumet.

Om ditt inlägg visas publikt är det anonymiserat.