Nytt konto för autogiro

Jag vill anmäla nytt konto för autogiro, hur gör jag?

Kommentarer

• Hej. Om du valt att betala din frisktandvård med autogiro och byter bank under avtalsperioden, kontaktar du din nya bank så ordnar de att autogirodragningarna fungerar från ditt nya bankkonto.
    Anders Kommunikatör
  • Sitter i samma stol och deras svar var: Detta företag tar inte emot autogiroanmälningar via Internet. Kontakta dem direkt för att beställa anmälningsblankett.

Peter Mattsson
  • Hej Peter.

Då det är ett fåtal banker som inte bistår så hjälper vi själva till förstås. Du kommer inom kort att bli kontaktad av Folktandvårdens ekonomiavdelning för att få hjälp.
    Anders Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg