Vilka kunder tar ni emot?

Hej! Jag undrar vilka kunder som ni på Folktandvården Stockholm tar emot?

Folktandvården Stockholm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej! Vi välkomnar alla - barn, ungdomar, vuxna och seniorer. Som vuxen väljer du fritt vilken klinik du vill gå till och det spelar ingen roll var du är folkbokförd. Barn har rätt till kostnadsfri fullständig tandvård i den region där barnet är folkbokfört. Akut tandvård för barn är kostnadsfri i hela landet.

För tandvård som finansieras av landstinget gäller särskilda regler, kontakta din tandläkare för mer information.
    Folktandvården Stockholm
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg